Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Google: Πληρώνει $25 στους χρήστες.

Με αφορμή την προϊγουμενη ανάρτηση : http://volos-giaplaka.blogspot.com/2012/02/e-mail-e-mail.html#more

Screenwise Έως και $ 25 σε κάρτες δώρων

Η Google ζητάει από τους χρήστες να εγκαταστήσουν ένα extension στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome με το οποίο θα μοιράζονται τις δραστηριότητες τους με την εταιρεία. Σε αντάλλαγμα, οι χρήστες θα λάβουν $5 σε δωροεπιταγή από το Amazon όταν συναινέσουν στους όρους χρήσης και εγγραφούν στο πρόγραμμα. Επιπλέον θα λαμβάνουν $5 επίσης σε δωροεπιταγή για κάθε τρεις μήνες που συνεχίζουν να μοιράζονται τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η παρακολούθηση θα μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να διακόψουν προσωρινά τη μεταφορά των προσωπικών τους δραστηριοτήτων στη Google.

Η εταιρεία αναφέρει αόριστα ότι το πρόγραμμα θα βοηθήσει να "βελτιωθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Google ώστε να προσφέρει μια καλύτερη online εμπειρία για όλους", χωρίς να διευκρινίζει πως αυτό θα το πετύχει παρακολουθώντας την ιδιωτική ζωή των χρηστών.

Η εταιρεία Amazon δεν είναι εταίρος στο πρόγραμμα.


Βοηθήστε μας να κάνουμε το Google καλύτερο
Το Google δημιουργεί ένα νέο πίνακα για να μάθετε περισσότερα για το πώς οι καθημερινοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.
Το νέο έργο ονομάζεται Screenwise. Ως μέλος της ειδικής ομάδας, θα προσθέσετε μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης που θα μοιραστούν με το Google τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και πώς να τα χρησιμοποιείτε. Τι μαθαίνουμε από εσάς, και άλλοι, όπως εσείς, θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το Google προϊόντα και υπηρεσίες και να κάνουν μια καλύτερη online εμπειρία για όλους.
Τι σημαίνει αυτό για σένα; Έως και $ 25 σε κάρτες δώρων. Ο συνεργάτης μας ομάδα διαχείρισης, δίκτυα γνώσης, θα σας δώσει ένα $ 5 Κωδικός Amazon.com δώρο κάρτα αμέσως όταν εγγραφείτε και να κατεβάσετε το Google Screenwise επέκταση του προγράμματος περιήγησης. 1 Στη συνέχεια θα λάβετε επιπλέον $ 5 κωδικούς Amazon.com Δωροκάρτα κάθε τρεις μήνες για μείνετε με αυτό. 2 Είναι ο τρόπος μας να πούμε "ευχαριστώ".
Για να είναι επιλέξιμα να συμμετάσχουν, πρέπει να είστε 13 ετών ή μεγαλύτεροι, να έχουν έναν λογαριασμό Google (ή να εγγραφείτε για ένα), και να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.
Εκτιμούμε και είναι συγκλονισμένοι από το ενδιαφέρον σας αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ επιστρέψτε αργότερα για περισσότερες λεπτομέρειες.