Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Google: Πληρώνει $25 στους χρήστες.

Με αφορμή την προϊγουμενη ανάρτηση : http://volos-giaplaka.blogspot.com/2012/02/e-mail-e-mail.html#more

Screenwise Έως και $ 25 σε κάρτες δώρων

Η Google ζητάει από τους χρήστες να εγκαταστήσουν ένα extension στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome με το οποίο θα μοιράζονται τις δραστηριότητες τους με την εταιρεία. Σε αντάλλαγμα, οι χρήστες θα λάβουν $5 σε δωροεπιταγή από το Amazon όταν συναινέσουν στους όρους χρήσης και εγγραφούν στο πρόγραμμα. Επιπλέον θα λαμβάνουν $5 επίσης σε δωροεπιταγή για κάθε τρεις μήνες που συνεχίζουν να μοιράζονται τα προσωπικά τους δεδομένα.

Από e-mail σε e-mail κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ένα κείμενο


Από e-mail σε e-mail κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ένα κείμενο (Προωθημένο μήνυμα). στό τέλος έχει και σχόλεια ? ? ? ?

Subject: FW: ΙΣΧΥΕΙ!!!!!!! ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ....ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ MICROSOFT ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ

Πες μου:ένα γυναικείο όργανο ηδονής.

Δυο φίλοι λύνουν ένα σταυρόλεξο:
Πες μου:ένα γυναικείο όργανο ηδονής= με πέντε γράμματα.

- Οριζόντια ή κάθετα;

- Οριζόντια.

Γερμανοί ειδικοί ψηφίζουν Google Chrome


Οι κρατικοί εμπειρογνώμονες ασφάλειας της Γερμανίας συνιστούν στους χρήστες που διαθέτουν Windows 7 να χρησιμοποιούν τον Google Chrome browser. Σε ένα έγγραφο με συμβουλές ασφάλειας, η ομάδα ασφάλειας πληροφοριών της Γερμανίας, γνωστή ως BSI, υποστηρίζει ότι...

Bugatti Veyron... με 362 χλμ/ώρα ! (video)

Είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στο κόσμο. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 410 χλμ./ώρα στη βασική έκδοση και ξεπερνά τα 430 χλμ./ώρα... στην ειδική έκδοση Super Sport.

Ο τυχερός ιδιοκτήτης μιας Bugatti Veyron από το Μεξικό, αποφάσισε να «πιάσει» την εκπληκτική ταχύτητα των 362χλμ/ώρα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας της χώρας του.

Κυκλοφόρησε ο Chrome 17 και είναι αρκετά βελτιωμένος



Η Google κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του Chrome 17. η οποία φέρει αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου και του νέου χαρακτηριστικού αυτόματης συμπλήρωσης μιας ηλεκτρονικής διεύθυνσης καθώς και βελτιώσεις στην ασφάλεια εναντίον της λήψης κακόβουλου λογισμικού.
Ο νέος Chrome παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο ξεκινά αυτόματα τη φόρτωση μιας σελίδας, ενώ ο χρήστης<…>