Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αφροδισιακά: Μύθοι και αλήθειες!



Καφές και σοκολάτα στους πολιτισμούς της Αμερικής, βότανα με θαυματουργές ιδιότητες στην αρχαία και μεσαιωνική Κίνα, μαγικοί καρποί και θαλασσινά για τους πολιτισμούς που μεγαλούργησαν στη λεκάνη της Μεσογείου…


Από τις προϊστορικές εποχές κάθε πολιτισμός «πειραματιζόταν» τις αφροδισιακές τροφές.
Οι παραδόσεις αυτές έχουν μεταδοθεί σχεδόν απαράλλαχτες στη σύγχρονη εποχή, εμπλουτισμένες με νέα στοιχεία και νέες τροφές. Τι λέει όμως για όλα αυτά η επιστήμη;