Υλικά για 4 κρέπες:
1 ποτήρι του νερού κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι του νερού γάλα φρέσκο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
2 αβγά
1 κουταλάκι κονιάκ
1 κουταλιά λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση:
Σε ένα λεκανάκι βάλτε το αλεύρι με το αλάτι.
1 ποτήρι του νερού κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι του νερού γάλα φρέσκο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
2 αβγά
1 κουταλάκι κονιάκ
1 κουταλιά λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση:
Σε ένα λεκανάκι βάλτε το αλεύρι με το αλάτι.
Ρίξτε τη ζάχαρη και τα αβγά ελαφρά χτυπημένα.
Προσθέστε το κονιάκ και το γάλα.
Χτυπήστε με το μίξερ η τον αβγοδάρτη να γίνει πηχτός, λείος χυλός.
Βάζετε και το βούτυρο και ανακατεύεται λίγο ακόμα.
Σκεπάστε με μία μεμβράνη κι αφήστε το χυλό στο ψυγείο μισή ώρα.
http://my-sweet-place-patisserie.blogspot.com/2011/08/1-1-1-1-2-1-1.html